Excursie

Ervaar de dagelijkse praktijk op het fok- en melkveebedrijf K.I. SAMEN. Zie hoe de nieuwe generatie melkkoeien uit de verschillende koefamilies het in de praktijk doen op dit moderne melkveebedrijf. Het vertrekpunt is een duurzame veestapel met koeien die volledig in balans zijn. 

Op het fok- en melkveebedrijf K.I. SAMEN in het Limburgse Grashoek geeft de gedreven eigenaar Ralph Engelen graag tekst en uitleg over zijn bedrijfsvoering. Tijdens deze interactieve excursie maak je kennis met alle facetten op dit moderne melkveebedrijf met 480 melkkoeien. Van kalvermanagement, jongvee-opfok tot de gekozen voerstrategie.

Ook maak je kennis met het k.i-station en het proces rondom de winning van genetica bij onze stieren. 

In de koeienstal maak je kennis met de nieuwe generatie van onze bewezen stieren, maar zie je ook nakomelingen van onze veel belovende toekomststieren. Nieuwe generaties stieren met een brede spreiding in bloedvoering en aAa-codes en daarbij een variatie in rassen. Dit is de basis voor onze bedrijfsstrategie; het fokken van een koe in balans!

VRAGEN?

Mocht je nog vragen hebben over excursie dan kun je bellen met ons hoofdkantoor, tel: +31773586789 of mail naar ki@kisamen.com.

De rondleidingen op het Fok- en Melkveebedrijf K.I. Samen zijn in eerste instantie bedoeld voor veehouders.

Daarnaast is het mogelijk voor bedrijven om de vergaderruimte te boeken waarbij op verzoek een begeleide rondleiding plaatsvind. Dit laatste gaat altijd in overleg.

Hoewel we graag andere gasten en bezoekers ons bedrijf laten zien, is deze excursie niet bestemd voor familie- en vrienden uitjes.