SPECIAL OFFER: BELGISCH WITBLAUW ACTIE 100+50 GRATIS

KI Samen heeft tot en met 31 oktober 2024 Belgisch Witblauw gebruikskruising in de ACTIE. Bij een bestelling van 100 doses BWB-gebruikskruising ontvangt u 50 doses gratis. De actie geldt alleen op conventioneel sperma van geselecteerde BWB-stieren.

Belgisch Witblauw Actie 100+50

Hoe werkt de actie?
Er zijn 3 mogelijkheden om te bestellen: via uw adviseur, via de webshop of geef uw bestelling telefonisch door aan onze medewerkers van Klantenservice: 077 – 3586789.

Bestellen via de webshop
Online bestellen is eenvoudig en snel. U gaat naar de webshop: zoekstier.kisamen.nl en maakt uw keuze voor een BWB gebruikskruisingsstier. U volgt de gehele bestelmodule. Geef bij aantal ‘150’ in en klik op ‘plaats in winkelwagen’. De korting wordt automatisch verrekend.

Kies voor gemakkelijke geboortes en kortere draagtijd
K.I. Samen heeft het grootste fokprogramma BWB-gebruikskruisingen. Alle stieren zijn afkomstig uit bewezen familielijnen en speciaal geselecteerd op gemakkelijke geboortes en kortere draagtijd.

Welke stieren doen mee in de actie?
Kiezen voor gemakkelijke geboortes en korte draagtijd is kiezen voor rendement én gemak. In onderstaand overzicht vindt u de geselecteerde stieren die mee doen in de actie*: