Stikstofcrisis: Solidair met de boeren

Laat zien en horen dat je naast de boeren staat en doe mee! Niet alleen de agrarische sector staat op het spel, maar geheel Nederland. Dank voor je steun!

Knoop-in-je-zakdoek_Campagnebeeld

Het kabinet wil het aantal boeren in Nederland fors verminderen. De motieven hiervoor zijn zeer discutabel en roepen logischerwijs veel emoties op. Boeren lopen met een knoop in hun maag; zitten in zak en as. Dit heb je ongetwijfeld gemerkt, getuige de vele boerendemonstraties. Tot dusver blijft het kabinet doof voor de oproep om de dialoog aan te gaan over praktische en haalbare doelen om stikstofuitstoot te reduceren. De vele acties hebben ook duidelijk gemaakt dat de meerderheid van Nederland de boeren steunt. Kom ook in actie: toon je solidariteit met de boeren en het platteland!

NEDERLAND TOONT 15 JULI HAAR SOLIDARITEIT MET DE BOEREN

Knoop in je zakdoek

Knoop in je zakdoek is een wanhoopsoffensief van boeren in Nederland, die strijden voor hun bestaansrecht. De knoop in de zakdoek verwijst naar iets wat je niet mag vergeten: boeren zorgen voor voldoende, betaalbaar, veilig en gezond voedsel. Nederlandse boeren doen dit met de laagste footprint ter wereld. We moeten onze boeren koesteren in plaats van wegjagen. Daarom toont heel Nederland op 15 juli haar solidariteit met de boeren.