Loyaliteit wordt beloond

Onze stikstofservice is bedoeld om de K.I. Samen rietjes in optimale conditie te houden zodat we de beste bevruchtingsresultaten bij uw koeien behalen. U heeft afgelopen jaar gebruik gemaakt van onze stikstofservice én daarnaast voldaan aan de minimale afname om in aanmerking te komen voor de beloning van 250 euro.

Hoe werkt dit?

  1. U verzilvert de waarde in één keer door spermaproducten te bestellen bij uw foktechnisch adviseur. Hij / zij neemt deze voucher mee.
  2. U verzilvert de waarde in de webshop. Zie onderstaande uitleg voor bestellen in de webshop.
  3. U verzilvert de waarde in één keer door uw bestelling telefonisch door te geven (077-3586789). U vermeldt hierbij uw naam en de unieke code. De bestelling vindt u vervolgens terug in ‘Mijn KI Samen’.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, tel: 077-3586789.

Loyaliteitsbon stikstofservice

Online bestellen is eenvoudig en snel. U gaat naar de webshop en maakt uw keuze voor een stier. U volgt de gehele bestelmodule. Bij afrekenen kunt u de unieke code invullen. Deze vindt u de achterzijde van uw persoonlijke bon die u per post ontvangt of u haalt deze uit de mail die u van ons ontvangt. U kunt echter eenmalig de code verzilveren.

Loyaliteitsbon stikstofservice achterzijde

Mijn K.I. SAMEN

U ontvangt een mail met de loyaliteitsbonus. In deze mail hebben we een knop geplaatst. We hebben uw mijn K.I. Samen-profiel' alvast voor u ingevuld. U dient deze akkoord te geven. Vervolgens kunt u met uw persoonlijk profiel inloggen op onze webshop. U vindt uw loyaliteitsbonus terug in het portaal (u hoeft dus geen code meer in te vullen, dit hebben we al voor u gekoppeld) . Kies op de betaalpagina voor 'betalen via factuur'. U ziet dan uw bestelling, het bedrag en de verrekening met de loyaliteitsbonus terug op de factuur.