Bezoek onze stand tijdens RMV Gorinchem

Van dinsdag 29 november 2022 t/m donderdag 1 december 2022 staat K.I. Samen op de RMV in Gorinchem.

Dochtergroep Big Redstar op RMV Hardenberg 2022

Wat kan onze praktische fokkerij betekenen?

K.I. Samen is een echt familiebedrijf dat zich al meer dan 40 jaar heeft bewezen binnen de rundveefokkerij. Anno 2022 is K.I. Samen uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke particuliere ki-station met een eigen fok- en melkveebedrijf in Europa

K.I. Samen fokt de praktische koe van morgen; een (melk)koe in balans, resulterend in een gezonde veestapel. K.I. Samen streeft met haar fokvisie naar een veestapel met een lange levensduur en een hoge levensproductie. Met een ruime stierselectie en nieuwe bloedlijnen blijven we continu bouwen aan sterke koefamilies.

Gratis toegang

Wil je Rundvee- en Mechanisatie Vakdagen bezoeken en onze stand in het bijzonder? We staan klaar op de beurs en praten je graag bij over de praktische fokkerij en onze beursactie. De beurs is te bezoeken van dinsdag 29 november tot en met donderdag 1 december, dagelijks van 13.00 tot 22.00 uur.

Nog geen toegangskaartje? KLIK HIER voor een gratis toegangskaart!

Dochtergroep Redstar

Tijdens de RMV Hardenberg toonde K.I. Samen een dochtergroep van Redstar. Meer info over Redstar en de film van de dochtergroep vind je hier.