Jubilaris Thijs Heesen 40 jaar in dienst

Op vrijdag 1 april is Thijs Heesen 40 jaar in dienst bij K.I. SAMEN. Thijs kwam als 15-jarige MAS-leerling helpen op de boerderij bij de familie Beumers Engelen en ontfermde zich voornamelijk over de kalveren. Na zijn studie begon hij als medewerker melkveebedrijf op het Fok- en melkveebedrijf van de familie Engelen.

Thijs Hese 40 jaar in dienst

Als inseminator aan de slag

In diezelfde periode starten de gebroeders Bas en Theo Engelen het k.i.-station K.I. SAMEN. Het duurde dan ook niet lang voordat Thijs een cursus volgde om te leren insemineren en als inseminator bij K.I. SAMEN aan de slag ging.

Team inseminatoren Noord-Brabant 

Afgelopen woensdag is Thijs en zijn familie door K.I. SAMEN en zijn directe collega’s in het zonnetje gezet. Zijn collega’s waardeerden zijn lange loopbaan bij K.I. SAMEN met een gouden pistolet. De jubilaris zal voortaan de koeien met een gouden pistolet gaan insemineren. 

Thijs en Will Heesen, samen met de familie Engelen, Team inseminatoren Noord-Brabant, Thijs Verstappen en Gerard Scheepens.

Namens de familie Engelen en Team SAMEN bedanken wij Thijs voor al zijn enthousiasme en inzet van de afgelopen 40 jaar. Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal en op naar nog vele jaren plezierige samenwerking.