Moeder van Niemeijers Rolling Stone Red reservekampioen HHH 2023!

v.l.n.r.: Rolling Stone Red, Johanna 39 (EX 91) (moeder v. Rolling Stone Red), Johanna 29 (AB 88) (grootmoeder v. Rolling Stone Red), Johanna 18 (overgrootmoeder v. Rolling Stone Red)

Niemeijer's Rolling Stone

Niemeijer’s Rolling Stone

In een stevige rubriek oude koeien roodbont, mocht de best geuierde Niemeijer’s Johanna 39 (v. Agent x Malando) van de familie Steegink-Boode uit Holten zich als eerste opstellen, vóór Jansje 703, een dochter van de bekende Albiorix-dochter Jansje 607 van de familie de Groot, Everdingen.
Johanna is een attente koe met een prachtig melktype. Een koe die niet de grootste is, maar in frame, uier en benen veel over heeft. Vorige editie stond ze al 1C, dit jaar was de 1A plaats haar met tevens beste uier. In het kampioenschap werd zij Reserve Kampioen Roodbont Oud!

Ook haar dochter en dus de halfzus van Rolling Stone, Johanna 48, gooide hoge ogen en mocht na een 1C classificering deelnemen aan het kampioenschap.

Familie Steegink, van harte gefeliciteerd met dit fokkerij-succes!

Onze Niemeijer’s Rolling Stone stier is toekomststier van de maand December en nu ook onze Black Friday Deal, namelijk van €12,- naar €7,-