Nederlands Kampioen Bedrijfsgroepen voor Fok- en melkveebedrijf K.I. Samen

Tijdens de Nationale Roodbont Show op 22 juni j.l. in Mariënheem heeft Fok- en melkveebedrijf K.I. Samen het Nederlands Kampioenschap Bedrijfsgroepen in de wacht gesleept. Bij de zware strijd om de beste bedrijfsgroep van Nederland hadden maar liefst dertien veehouders een groep ingeschreven, waaronder Fok- en melkveebedrijf K.I. Samen die in de tweede rubriek acte de préséance moest geven.

kampioenen Nationale Roodbont Show

De groepen werden van zes naar één toegelicht. Toen er op het laatst nog twee bedrijfsgroepen in de ring stonden en Fok- en melkveebedrijf K.I. Samen als winnaar uit de bus kwam, was de vreugde al erg groot. Om Nederlands kampioen Bedrijfsgroepen te worden moest er nóg een drempel genomen worden. Er moest opnieuw de strijd aangegaan worden met de winnaar van de Zuid-Nederlandse Wintershow Asten Heusden, die toen nipt de titel voor de neus van Fok- en melkveebedrijf K.I. Samen weghaalde.

Toen de jury de keuze had gemaakt en de bedrijfsgroep van Fok- en melkveebedrijf K.I. Samen aantikte was de vreugde waanzinnig bij team K.I. Samen!

Fok- en melkveebedrijf K.I. Samen sleept het Kampioenschap Bedrijfsgroep in de wacht op de Nationale Roodbont Show.

Koeien in de bedrijfsgroep Fok- en melkveebedrijf K.I. Samen:
Grashoek Ria 74  (v. Mexx)
Grashoek Janna 155 (v. Macqyver)
Grashoek Rea 4 PP (v. Bart)