RMV Gorinchem 2021

Wat kan onze praktische fokkerij betekenen?

K.I. SAMEN fokt de praktische koe van morgen; een gezonde koe en een uitgebalanceerde veestapel die in de praktijk probleemloos functioneert. We zijn de koploper op het gebied van fokken van koeien met een lange levensduur en hoge levensproductie. Hoe we dit doen? Dat leggen onze adviseurs graag uit tijdens de Rundvee- en Mechanisatie Vakdagen in Gorinchem.

Dochtergroep_Slash_RMV_Gorinchem

K.I. SAMEN stond met een prachtige dochtergroep van VDR Slash op de beurs in Hardenberg. VDR Slash komt uit een zeer succesvolle koefamilie waarin hoge gehalten en goed exterieur verankerd lijken te zijn. Met zijn aAa-code van 153 en de gunstige eiwitvarianten A2A2 en BB heeft hij nog extra veel gevraagde kenmerken in zijn pakket. Bovendien blijkt VDR Slash een zeer goede bevruchter te zijn en worden zijn kalveren makkelijk geboren.

Bezoek onze stand

Wil je Rundvee- en Mechanisatie Vakdagen bezoeken en onze stand in het bijzonder? We staan klaar op de beurs en praten je graag bij over de praktische fokkerij en onze beursactie. De beurs is te bezoeken van dinsdag 23 november tot en met donderdag 25 november, dagelijks van 13.00 tot 22.00 uur.

Nog geen toegangskaartje? KLIK HIER voor een gratis toegangskaart!