Vacature stierverzorger

K.I. Samen zoekt voor het team dierenverzorging en productie een stierenverzorger SPST (M/V) Fulltime.

Vacature stierenverzorger

Wat doe je als stierenverzorger SPST (M/V) Fulltime?

Samen met je team verzorg je dagelijks de stieren en draag je de zorg om de meest ideale situatie voor onze stieren in stand te houden en daar waar nodig te verbeteren. Deze ideale situatie zorgt ervoor dat de gezondheid van onze stieren uitstekend is en het sperma wat je wint van deze stieren van superieure kwaliteit is. Hygiëne en veiligheid van mens en stier staan hierbij hoog in het vaandel.

Daarnaast assisteer je bij het maken van stierenfoto’s, het verplaatsen van stieren van en naar de verschillende locaties en verzorg je de stieren in het weekend volgens een roulerend schema (1x per 4 weken).

We zijn op zoek naar een enthousiast, stressbestendig en flexibel persoon die past binnen ons team. Je hebt een passie voor en ervaring met rundvee. Je staat stevig in je schoenen en je bent ervan bewust dat je met grote dieren werkt.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een diploma richting dierverzorging;
  • Ervaring met rundvee is een pre;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
  • Je woont op bereisbare afstand van Grashoek;
  • Je bent bereid om in de weekenden te werken via een roulerend schema.
  • Je bent in staat om te werken met de voorgeschreven hygiëne- en veiligheidsprotocollen.

Wij bieden:

Naast een voor de sector conform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden we een leuk team met enthousiaste collega’s. Je komt te werken in een echt familiebedrijf met groeiambities.

Over K.I. SAMEN

K.I. SAMEN is een onafhankelijk K.I. organisatie gevestigd in Grashoek. We zijn nationaal en internationaal actief in rundveeverbetering met een eigen fokkerijkoers gebaseerd op praktische inzichten en fokkerijkennis.

Meer informatie of solliciteren?

Is de vacature stierenverzorger iets voor jou? Stuur dan je CV en motivatie naar pz@ki-samen.nl onder vermelding van ‘vacature stierenverzorger’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer R. de Vries via 077-3586789.